Carraro Grande 702

carraro-grande-702-bisiklopedi.jpg

Carraro Grande 702

Carraro Grande 702, kendi segmentinin en ucuz ürünlerinden biri olarak öne çıkıyor. Amacınız bisiklet ile işe, okula, çarşıya, pazara gidip gelmekse ve düşük bütçeli bir ürün arıyorsanız işte o.

Artıları

Carraro Grande 702 tipik bir şehir bisikletidir. Hafiflik ve hız hedefleri yoktur. Kadro açıları, gidon şekli, selesi beklentileri karşılıyor. Bagaj, çamurluk, ön arka aydınlatma, zil, zincir koruyucu, park ayağı gibi şehir içi kullanımda ihtiyaç duyulabilecek her şey standart donanımında var.

Burada incelenen üründe bazı yenilemeler, geliştirmeler yapılmıştır. Uzun turlarda sürüş konforunu artırması için öncelikle bir kelebek gidon takılmıştır. Sele kullanıcının kendi Brooks B17 selesi ile değiştirilmiştir. Fren ayakları da kullanıcının elinde bulunan daha üstün yeni bir model ile (Shimano Acera) değiştirilmiştir. Daha henüz bir yıl bile olmadan yaklaşık 10.000 km yol yapılmış, zincir-ruble değişimi dışında bisiklet sorun çıkarmamıştır.

Eksileri

Bisikletin belki de tek eksiği 7'li vites sistemi ve ruble dişlilerinin küçük çaplı olmasıdır. Bu olumsuzluğu gidermenin en pratik yolu kasetin bir 'megarange ruble' ile değiştirilmesidir. Bu değişiklik de yapıldıktan sonra artık bisiklet dik ve uzun rampaları da kolayca tırmanabilecek yeteneklere kavuşmuştur.

Sonuç

Carraro Grande 702 özellikle şehir içi kullanımlar için beklentileri fazlasıyla karşılayan bir bisiklettir. Amacı işe, okula, çarşıya pazara gidip gelmek olanlara, kolay kolay sorun çıkarmayacak, bakımlarla uğraştırmayacak düşük bütçeli bir bisiklet olarak önerilebilir.

ABC...