Çorlu Demir Pedal Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği

demir-pedal-corlu-bisiklet-ve-doga-sporlar-dernegi-01-bisiklopedi.jpg

ÇORLU DEMİR PEDAL BİSİKLET VE DOĞA SPORLARI DERNEĞİ

Kuruluş yılı 2015
Adres İl/İlçe Tekirdağ/Çorlu
Sosyal medya www.facebook.com/groups
Üye sayısı Takipçi sayısı 2169
Etkin üye sayısı 85
Kadın üye sayısı 38
Etkin kadın üye sayısı 5
Etkinlik Etkinlik günü Salı, Cuma
Etkinlik türü

MTB Turları (Stablize, patika yollar)
Yol/Yarış Bisikleti

Geleneksel Festival/Tur Çanakkale Şehitleri Anma Bisiklet Turu
Temsilci kişi Serhat Altay 0505 953 66 65
Nihat Kurt 0542 511 56 11

Demir Pedal Bisiklet Grubu yolları bisiklet tutkusu uğruna kesişen Serhat Altay, Furkan Aytan, Serkan Koçyiğit ve Hasan Şirin tarafından 2015 yılının Ocak ayında kurulmuştur. O günden bu yana her yaştan, her çevreden, her meslekten, her kültürden ortak yanı illa ki bisiklet olan yüzlerce üyesiyle gün be gün büyümeye devam etmektedir.

Beraber spor yapmak, sosyalleşmek, keyifli vakit geçirmek, temasımızın git gide azalarak kopmaya yüz tuttuğu doğada daha fazla vakit geçirmek gibi amaçlarımız olsa da asıl maksadımız geleceğimiz olan genç nesille örnek olmak, onları spora yönlendirmek ve aramızdan gururumuz olacak başarılı sporcular çıkarmaktır

Grubumuz gerek yurt içinde gerekse yurt dışında düzenlenen bisiklet yarışlarına katılmakta, ilçemiz ve hatta ülkemiz dışındaki bisiklet tutkunları ve sporcular ile sürekli iletişim halinde bulunmaktadır. Sürekli olarak artan üye sayısı ve üstlenmeye başladığımız sosyal sorumluluk projeleri ile daha profesyonel bir organizasyon ihtiyacı doğduğundan 2018 yılı başından itibaren grup olarak almış olduğumuz kararla daha kurumsal bir yapı için derneğimizi kurmuş bulunmaktayız.

Sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü ve paylaşmayı kendisine düstur edinen Demir Pedal Bisiklet Derneği olarak bisiklet sever arkadaşlarımızı aramızda görmek bizleri mutlu edecektir.

ABC...