Didim Bi FEST 2018

didim-bisiklet-festivali-2018-01-bisiklopedi.jpg

DİDİM Bİ FEST 2018

Didim Poseidon Bisiklet Derneği ilk festivallerini düzenlediler. Daha doğrusu 2019'da yapmayı planladıkları festivalin provasını yaptılar. Amatör bir ruhla yapılan organizasyon topluluğun çoşkusuyla birleşince eksiksiz bir iş çıktı ortaya. 200'ü aşkın bisikletli katıldı. Kutluyorum Poseidon'u, bir festival daha kazandı bisiklet dünyası. Seneye Didim Bi Festi kaçırmayın derim.

Didim bir festival için ihtiyaç duyulan her şeye sahip. Birincisi Poseidon enerjisi yüksek, çoşkulu bir topluluk. Olmazsa olmazıdır bu festivallerin.

Tarih de çok cömert davranmış Didim'e. Turda Apollon Tapınağı ve Milet'e pedalladık. Bafa, Herakleia ve Prienne de yakınlarda. Sonraki festival rotalarına katılacaklarını tahmin ediyorum.

Topografya çok uygun. Düşlerimizde gördüğümüz yollar. Neredeyse rampa yok, hep iniş :)

Kamp yeri nefis. Sezon sonu olduğundan kimseler yoktu bizden başka. Gün batımları doyumsuzdu. Denize iliştirilmiş küçük adanın yamaçlarından kaybolan güneş hergün başka renklere boyadı gökyüzünü, denizi, bizi...

Didim Belediyesi'de sahiplenmiş festivali. Belediye güzel işler yapıyor. Birçok kültür sanat etkinliğine ev sahipliği yapıyorlar, sporu destekliyorlar. Didim büyük bulvarları, meydanları, parkalarıyla modern bir kent görünümünde.

Bisiklopedi adına katıldığımız bu tur ile 2018 festival sezonunu kapattık. Poseidon Bisiklet Derneğini başarılı organizasyonları için kutluyoruz. Didim Bi Fest 2019'un en güzel festivallerinden biri olabilir. Bunun için hiçbir eksikleri yok.

2019'da Didim Bi Fest'i takip edin ;)

ABC...