Gezegen Bisiklet Grubu

gezegen-bisiklet-grubu-01-bisiklopedi.jpg

GEZEGEN BİSİKLET GRUBU

Kuruluş yılı

2011

Adres

İl/İlçe

İstanbul / Sultangazi

Sosyal medya

www.facebook.com

www.instagram.com

Üye sayısı

Toplam takipçi sayısı

2500

Etkin üye sayısı

50

Kadın üye sayısı

30

Etkin kadın üye sayısı

10

Etkinlik

Etkinlik günü

Salı, Cumartesi, Pazar

Etkinlik türü

Kentiçi Turlar​
Kentdışı Turlar (Asfalt, stablize yollar)

Temsilci kişi

Atilla Arslan

0535 675 5958

GEZEGEN BİSİKLET GRUBU (PLANET CYCLING GROUP)
KURULUŞ_ SINCE :(14.09.2011)

HAKKINDA

Gezegen bisiklet grubu 14.09.2011 de aslında Sultangazi Bisiklet Grubu olarak kuruldu. Düşüncemiz Sultangazi bisiklet dostlarını bir araya getirmek kendi ilçemizde bisiklet kullanıcılarını toplamaktı.. hedefimıze kısa bir zaman içinde ulaşmış ve diğer ilçelerden de katılım olunca Sultangazi isminden cıktı... Grubun adını GEZEGEN adını koymaya karar verdim..

DOSTLUK

Grup içindeki dostluklar çok sağlam bisiklet olarak başladığımız bu olay sağlam ark.lıklarıda arkasında getirdi.... Tabiki beş parmağın beşi bir olmadığı gibi.... grup içinde kafa dengi dostluklar olduğundan bölünmeler oluyor bu normaldir.. ama bir etkinlik açıldığında yada özel bir toplantıda grup yine bir araya gelir ve grup olayını tamamlamış olur..

GÜVENLİK

Grup halinde hareketlerimizde kask,eldiven,aydınlatma ve bisikletin donanımı iyi olmalı... uzun yol tecrübesi olması... yoksa katılım yapamaz..

Ben bu bisiklet sporunu seviyorum işimiz dengede durmak... gezegendeki dostluklarıda seviyorum ve ayakta tutmaya çalışıyorum denge kurmak benim işimmm....

Sevgi ve saygılarımla : atilla ARSLAN

ABC...