İPA - İzmir Pedallarımın Altında Bisiklet Derneği

cat-spor-kulubu-dernegi-01-bisiklopedi.jpg

İPA - İZMİR PEDALLARIMIN ALTINDA BİSİKLET DERNEĞİ

Kuruluş yılı 2010
Adres İl/İlçe İzmir / Konak
Sosyal medya www.facebook.com/groups/CumAksamiTuru
Üye sayısı Takipçi sayısı 8016
Etkin üye sayısı 30
Etkin kadın üye sayısı 10
Etkinlik Etkinlik günü Salı, Cuma, Pazar
Etkinlik türü

Kentiçi Turlar​
MTB Turları (Stablize, patika yollar)
Kentdışı Turlar (Asfalt, stablize yollar)
Kamplı Turlar

Geleneksel Festival/Tur İzmir Pedallarımın Altında
Temsilci kişi Metin Çelik
Yavuz Kara 0532 516 93 58

İPA - İZMİR PEDALLARIMIN ALTINDA BİSİKLET DERNEĞİ

2010 Kasım ayında kurulan CAT - Cuma Akşamları Bisiklet Topluluğu, Dernek olana kadar geçen 3 yıllık süre içerisinde 800 den fazla irili ufaklı bisiklet etkinliğinden sonra kazandığı deneyimlerini, Gençlerin Bisiklet sporuna yönlendirilmesi ve yetiştirilmesi amacıyla CAT BİSİKLET SPOR DERNEĞİ 'ni 2013 Temmuz ayında kurdu.

Kasım 2013 tarihinde yapılan ilk Genel Kurul sonucunda KULÜP ünvanını alarak, bundan böyle KULÜP çalışmalarına ağırlık verme yolunda ilerlemektedir.

RENKLERİ : Mavi - Beyaz - Kırmızı olan Kulübümüz, branş olarak öncelikle BİSİKLET ve ORYANTİRİNG dalında sporcu yetiştirme gayreti içinde olacaktır.

Yine İnsana, doğaya ve çevreye duyduğumuz saygı gereğince; Kızılay Derneği, Görme Engelli, Down Sendromu, Otizm Dernekleriyle ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Belediyeler, Okullar, Üniversiteler, Turizm ve Kültür İl müdürlüğü gibi kurumlarla iş birliği içerisinde, ulusal ve uluslararası sosyal sorumluluk projelerinde yer almaktayız.

Bizleri bir arada tutan ve adeta çimento vazifesi gören sosyal etkinliklerimiz de eskiden olduğu gibi, hiç aksatılmadan yapılmaya devam etmektedir.

Trafiğe ve çevreye saygılı kişilerden kurulu olan CAT Spor Kulübünün üyeleri, İzmir ve ilçelerinde bisikletin ulaşım aracı olarak kullanımını yaygınlaştırmak amacıyla, yoğun trafik ve yol koşullarının zorluğuna aldırmaksızın sahil şeridine göre, daha zor ulaşılmasına rağmen, Karşıyaka, Güzelbahçe, Urla, ve Bornova dışında Buca - Gaziemir - Sarnıç - Pınarbaşı - Altındağ - Yeşilova - Örnekköy ve benzeri bölgelerimize de gece turları düzenleyerek, buralarda yaşayan vatandaşlarımıza bisikleti sevdirmek, özendirmek ve kullanımını yaygınlaştırmak gibi bir misyon yüklenmiştir.

ABC...