Ripcap, Kask Mı, Bere Mi?

ribcap1-bisiklopedi.jpg

Ripcap, Kask Mı, Bere Mi?

Ribcap'in temel felsefesi bisiklet üzerinde şık olmaya devam. Kısaca hem moda hem güvenlik. Klasik bisiklet kasklarından hoşlanmayanlar için eşsiz bir çözüm oluşturuyor Ribcap. Kask takmak istemeyen ama sürüş güvenliğinden de ödün vermeyenlerin imdadına yetişmiş gibi görünüyor.

Bir kask kadar olmasa da belirli bir düzeyde koruma sağlayabiliyor, Ribcap. Kaygan yüzeyler, buz pateni pisti, karlı yamaçlar ve yollarda karşılaşılabilecek bir darbe durumunda oldukça koruyucu olduğu ileri sürülüyor. Ancak yumuşak koruma malzemesi nedeniyle, örneğin baton gibi keskin nesnelere karşı pek koruyucu olmayabilir. Ribcapin yuvarlak nesnelerin çarpmasına, çizilme ve aşınmalara karşı özellikle koruyucu olacağı ileri sürülüyor.

Yetişkin ve çocuklar için üç farklı bedende üretilmiş. Bahar ve yaz ayları için özellikle daha fazla havalandırma sağlayan daha hafif modeller geliştirilmiş.

Merkezi Belçika'da bulunan Ribcap, İsviçre ve Bulgaristan'da, çalışanlarına insancıl koşullarda saygılı davranan, çevre dostu ve sürdürülebilir üretimi önemseyen şirketlerle birlikte çalıştıklarını da belirtiyor.

Kask konusunda daha fazla bilgi için bisiklopediden kaska bakılabilir.

http://www.ribcap.ch/en/

ABC...