Senin Rengin Hangisi?

senin-rengin-hangisi11-bisiklopedi.jpg

Senin Rengin Hangisi?

Renk ve kişilik arasındaki etkileşimin gücü karşı çıkılmaz bir gerçeklik olarak ortadadır. Bir çok bilimsel araştırmanın ilgi odağı olan bu ilişki, reklam ve pazarlama sektöründe de geniş bir yaşam alanı bulur kendine. Basitçe renkler kişilerin duygu ve düşüncelerini etkiler, davranışa yönlendirirken, kişinin duygu ve düşünceleri de renkler aracılığıyla gerçeklikle buluşuyor.

Bisikletlerimizde durum ne, bir bakalım. Bisikletinizin rengi sürüş karakterinizi yansıtıyor mu? Yoksa bir çatışma içinde misiniz?

Yeşil Bisiklet

Yeşil rahatlıktır, aynı zamanda hayal gücünü yansıtır. Bisikletinizle uzun turlara çıkmak için hiç duraksamayın, rotanızı çizerken taşıtlardan uzak, sessiz, daha doğrusu doğanın sesine kulak verebileceğiniz yolları seçebilirsiniz.
Yeşil bisikletiniz ile dikkatli ama çekingen bir karakterin ipuçlarını da veriyor olduğunuzu unutmayın.

Sarı Bisiklet

Festival ve turlar, grup sürüşleri tam sizin için. Sıcak duygular, samimiyet ve hayata karşı rahat tutumunuzla çevrenize neşe saçıyorsunuz. Sohbetlerinizle de iyimserlik aşılıyorsunuz.

Kırmızı Bisiklet

Tek düze rotalar, düz yollar, planlı turlar hiç size göre değil. Her turda bir sürpriz yaşamalısınız siz. Hiç planlamadığınız bir yola, rotaya girmekten kendinizi alıkoyamazsınız. Amatör yarışmalara, turlara katılmanız da çok eğlenceli olabilir.

Mavi Bisiklet

Mavi karakterinizdeki sükuneti yansıtıyor. Huzuru ve sakinliği arıyorsanız, kendi temponuzda pedallamayı seçmelisiniz. Bunun için belki de küçük bir grup en iyisi. Kalabalığın karmaşası ve artçının gerisinde kalmamak için koşuşturmaca hiç size göre değil.

Turuncu Bisiklet

Ormanda, arazide patikalarda pedallamak, rampalardan uçmak, hendeklerden atlamak tam sizin sürüş karakteriniz olmalı. Kalabalık turlar ve festivaller de kaçmaz fırsatlardır. Neşeli, dışa dönük, canlı ve heyecanlı bir kişisiniz, tutmayın kendinizi harekete geçin. Basın pedala ayağınız yerden kesilsin, gerisi kendiliğinden gelir. Yol sizi alır götürür.

Siyah Bisiklet

Siyah içinizdeki güç ve tutkuyu yansıtıyor olabilir mi? Zaman zaman yapılacak solo turlar sizin için çok heyecan verici olacaktır. Yaşam felsefenizin derinliğine uygun olarak yeni yollara yönelmek ve farklı kültürleri keşfetmek de tam size göre.

Beyaz Bisiklet

Beyaz yalın bir kişiliğin simgesidir. En basit rotalar sevilir ve çoğu kez düşünmeden karar verilen bir yola pedallanır. Bununla birlikte uzun süreli turlar ve zor rotaların adamısınız aslında. Kendinizi bisikletle çıktığınız bir dünya turunda bulduğunuzda hiç şaşırmayın.

ABC...