Acıtmayan Sele: Brooks C17

acitmayan-sele-04-brooks-c17-bisiklopedi.jpeg

Acıtmayan Sele: Brooks C17

Brooks'un yeni üretimi Cambium ilk günden konfor sunmaya başlıyor, acıtmıyor. Klasik B17'nin boyut ve geometrisi ile hemen hemen aynı rahatlık ve konforu sunmayı ileri sürüyorlar. Üstünlüğü B17 deri selenin şekillenmesi için geçecek süreye ihtiyaç duymaması -ki bu süre zaman zaman bir yılı bulabiliyor.

Brooks Cambium, tüm hava koşullarına, güneş ışığına, soğuğa ve en önemlisi suya dayanıklı. Deri gibi su geçirmediği gibi bakım da gerektirmiyor. Asıl malzemesi doğal kauçuk sayesinde çok esnek, üstünü kaplayan organik pamuk ile de hiç bir hava koşulundan özellikle de yağmurdan, sudan olumsuz etkilenmiyor.

Sele yüzeyinin ortasında yer alan delik perineal bölgeye olan basıncı azaltmanın yanı sıra ek bir esneklik sağlıyor. Brooks Cambium'un ağırlığı da B17'den biraz daha az, 415 gr.

İtalya'da üretilen Cambium seleler satın alındığı tarihten itibaren 2 yıl süreyle malzeme veya işçilik hatalarına karşı garantili. Bu süreyi 10 yıla uzatmanın yolu ise "www.brooksengland.com/forever" adresine kayıt yaptırmak.

Cambium C15, 45 derece açılı kullanıma yani yol yarış bisikletlerinin geometrisini uyumlu üretilmiş. C17, 60 derece açılı tur bisikleti geometrisine, C19 ise 90 derece açılı şehir bisikletleri için tasarlanmış. C17s modeli ise kadın anatomisine daha uygun, biraz daha kısa tasarlanmıştır.

Sele sürücüsünü acıtmasa da 120 USD dan başlayan fiyatı cepleri biraz acıtabilir.

Daha fazla bilgi için kaynak: https://www.brooksengland.com/en_eu/saddles/cambium/cambium-c17-carved-all-weather-black.html

ABC...