Adana'da Bisiklet Çalıştayı

adana-bisiklet-calistayi-04-bisiklopedi.jpeg

ADANA BİSİKLET ÇALIŞTAYI

Adana Büyükşehir Belediyesi ile Mimarlar Odası Adana Şubesi tarafından "Bisiklet Kenti Adana" için bir süredir ortak yürütülen "İki Teker Adana" başlıklı çalışmalar 'Adana'da Bisiklet Çalıştayı" ile devam etti.

Ülke genelinden, farklı kentlerden gelen katılımcıllar ilk gün Adana'lı bisiklet gruplarının düzenlediği kent turuna katıldı. İkinci gün öğleden önceki bölümde katılımcılar hazırladıkları sunumları paylaştılar. Çalıştayın öğleden sonraki bölümünde beş farklı başlıkta beş grup çalışma yapıldı. Sonuçlar raporlaştırıldı.

Çalışma başlıkları: Bisiklet Yolları, Bisikletli Ulaşımın İhtiyacı Olan Altyapılar, Kültürel Bisiklet Turizmi, Bisiklet Eğitimi ve Yönetmelik, Mevzuat ve Yerel Yönetimler'den oluştu.

Bisiklopedi, çalıştayda "Bisiklet Eğitimin Neresinde?" başlıklı çalışmasını paylaştı. İkinci bölümde de Bisiklet Eğitimi başlıklı çalışmaya katkıldı.

Çalıştay raporları önümüzdeki günlerde, İki Teker Adana, http://ikitekeradana.blogspot.com.tr/2018/05/blog-post.html sayfasında paylaşılacak.