Anunnaki Bagaj Çantası

anunnaki-bagaj-cantasi-03-bisiklopedi.jpg

ANUNNAKI BAGAJ ÇANTASI

Anunnaki Bags Sweden Türkiye'de üretilen bir tur çantası. Kişiye özel bir tasarım. Bizim için de bir üretim yaptılar denedik, test ettik. Memnun kaldık. Paylaşalım.

Çantalar sağlam sentetik bir membrandan üretilmiş. Suya, darbelere dayanıklı, dirençli, yağmur geçirmez nitelikte bir kumaş.

Sağlam memran yapısı ile son derece dayanıklı. İlk tur deneyimimizde yolda karşılaştığımız oyuncu bir grup köpek tarafından test edildi. Birkaç çizik dışında yırtılma, sökülme yok. Darbelere ve aşınmaya karşı dayanıklılık testimizi geçti.

Kolay takılıp, çıkarılabiliyor. Özel tasarım bağlantı askıları ve gerdirme kayışı ile basit bir motaj sistemine sahip. Hemen hemen her bagaja uyumlu. Bagaja takıldığında sıkıca oturuyor, hiç bir şekilde boşluk ve sarsıntı yaşatmıyor.

Kullandığımız modelin çift ağırlığı 1,5 kilogram. Boyutları yaklaşık 30x40x12 santimetre. Sığası 30 litre. Bundan farklı15 ve 45 litlerik boyutları da üretiliyor.

Bir çok renk seçeneği var. Biz sarı ve siyah renk seçtik. Sonucu da çok beğendik.

Fiyatları çok uygun. Benzerlerinin yarı fiyatından daha düşük diyebiliriz. Bizim seçtiğimiz modelin çift fiyatı 220 lira —şimdilik ;)

İletişim için:

ABC...