SuperB TB-PF25 Ev Tipi Akort Sehpası

superb-tb-pf25-ev-tipi-akort-sehpasi11-bisiklopedi.jpg

SuperB TB-PF25 EV TİPİ AKORT SEHPASI

Ürünümüzün için ilk olarak söylememiz gerek şey ev tipi olmasından kaynaklanan katlanabilme özelliği. Böylece kullanım esnasında değilken çok az yer kaplıyor.

Ürün metal-plastik malzemelerden üretilmiş olup 16 inçten 29 inçe kadar tüm jantlara müdahale etmemize izin veriyor. Zemine temas eden yerlerindeki sünger kaplamaların yanı sıra sapma tespit uzuvlarının ucundaki plastik kaplamalar, işlem esnasında janta zarar vermeyi olanak dışı bırakıyor.

Doğa Bisiklet

Burada incelenen ürün Doğa Bisiklet(Ankara) sponsorluğunda temin edilmiştir. Sentez Bisiklet Atölyesi olarak atölye ürünlerimizin büyük bir kısmını da yine Doğa Bisiklet internet adresinden alışveriş yaparak edindik.

Alışverişlerimizi gerçekleştirdiğimiz süre boyunca, Doğa Bisiklet'in ekonomik fiyatlarının yanı sıra verdiği hizmetle ilgili de bilgi sahibi olduk. Şunu net bir şekilde telkin edebiliriz: Bulunduğumuz bölgedeki servis çalışanlarının bize yüz yüzeyken gösterdiği ilgiden çok daha fazlasını sadece telefonla kurduğumuz iletişimde bile gösterebiliyorlar. Doğa Bisiklet'e bir kez daha teşekkür ediyor, aynı isimdeki farklı firmalarla karıştırmamanız için aşağıya logosunu bırakıyoruz.

Doğa Bisiklet: www.dogabisiklet.com

ABC...